Pomozite svojoj štitnjaći uz Thyroid napitak

Thyroid je jedan od dodataka prehrani iz koje će vaša štitnjača raditi nesmetano i kako treba

Problemi sa štitnjačom mogu biti veoma pogubni za zdravlje cijelog organizma. Upravo radi toga, veoma je važno održati zdravlje kroz zdravu prehranu, ali i dodatke prehrani koji će vašoj štitnjači omogućiti nesmetan rad. Thyroid je jedan od dodataka prehrani iz koje će vaša štitnjača raditi nesmetano i kako treba.

Lako se može pronaći u brojnim apotekama, kako onim lokalnim, tako i onim internetskim pa ne biste trebali imati problema s njegovom kupnjom.

Thyroid vam može pomoći brže regulirati rad štitnjače i vratiti tijelo u harmoniju
Dodatak prehrani Thyroid

Nedostatak hormona štitnjače

Manjak hormona štitnjače, odnosno smanjena aktivnost štitnjače, znana još i pod nazivom hipotirenoza. To je poremećaj je koji se javlja kada štitnjača luči premalenu količinu hormona štitnjače. Taj problem uzrokuje:

  • Usporavanje metabolizma
  • Umor i iscrpljenost
  • Stres
  • Promjene raspoloženja
  • Probleme s probavom
  • Pojačano ispadanje kose

Također može uzrokovati i još neke dodatne probleme sa zdravljem. Kako biste se osjećali bolje, ali i kako bi vaša štitnjača radila bolje veoma je važno promijeniti prehranu i uzimati propisanu terapiju, no također se koristiti i svim prednostima dodataka prehrani. Dodatak prehrani Thyroid vam može pomoći brže regulirati rad štitnjače i vratiti tijelo u harmoniju.

Ravnoteža i pravilan rad

Thyroid je dodatak prehrani u obliku napitka čije je glavno djelovanje poboljšanje rada štitnjače i vračanje normalne aktivnosti hormona. Osim što regulira i poboljšava rad štitnjače, Thyroid napitak također pomaže i u regulaciji probave te će vam pomoći smanjiti osjećaj gladi te utjecati na poboljšanje zdravlja kože i rasta kose te vraćanja snage i energičnosti.

Štitnjača – Istine i zablude

Uz to, smanjit će i vašu razdražljivost. Sve su to efekti koje neregulirani rad štitnjače može imati po vaše zdravlje i blagostanje, no uz napitak Thyroid ne morate se više brinuti o njima.

Tajna je u sastojcima ovog napitka

Razlog iz kojeg Thyroid napitak funkcionira tako dobro su i pomno odabrani sastojci koji će potaknuti bolji rad štitnjače. Prije svega, pozornost treba obratiti na važne minerale, selen, jod i magnezij, koji će kroz Thyroid smanjiti umor te pomoći regulirati mišićne funkcije i zdravlje kostiju i zubi. 

Aminokiselina L-tirozin pak veoma je važna za stvaranje raznih hormona štitnjače, dok prirodni sastojci poput morske trave koja sadrži mnogo joda te ashwagandha koji sadrži sastojke koji štite od stresa smanjenjem kortizola imaju dupli učinak smanjenja tegoba uzrokovanih lošim radom štitnjače te regulacijom njenog rada. Thyroid napitak uz to ima i ugodan okus limuna, a jedno pakiranje sadrži dovoljno za 30 doza.

Postovi iz iste kategorije:

Vodilice za ladice (teleskopske) Previous post Vodilice za izradu namještaja po mjeri
Next post Cerada za auto štiti vas od oštećenja