Gumi tepisi za auto su odlična zaštita

Gumi tepisi za auto su jeftiniji od tekstilnih

Naši automobili su naši najbolji prijatelji i moramo biti vrlo oprezni po pitanju nadogradnje, servisiranja i brige o njima. Kako u njima provodimo i do nekoliko sati dnevno, bitno je da budu uredni i da nema nereda. Gumi tepisi za auto su jedan od načina da ih zaštitite i očuvate izgled kako automobil ne bi gubio na vrijednosti.

Kroz tekst ćemo razgovarati o ovoj komponenti i reći ćemo koje su prednosti, a koje mane na koje možete naići. Spomenuti ćemo i opciju izrade personaliziranih gumi tepiha koji se svode na biranje veličina i boja za svaki stil i model automobila.

Gumi ili tekstilni tepisi za auto

Gumi tepisi za auto su jeftiniji od tekstilnih jer je guma jeftiniji materijal, a setove možete naći u raznoraznim cjenovnim rangovima. Ovakve tepihe možete kupovati online, a možete ih dati i napraviti po mjeri – ovisno o tome kakav automobil imate. Možete uzeti tepihe samo za prednji dio automobila, a možete ih staviti i na stražnji dio.

Gumi tepisi za auto su dodatak koji štiti dno automobila od prljavštine
Gumi tepisi za auto

Oni prianjaju obliku vašeg automobila i neće biti čudnih rupa ili preklopa. Donji sloj je napravljen od materijala koji se opire klizanju, a gornji sloj zna biti premazan dodatnim premazima koji osiguravaju dugotrajnost. Rubovi su poprilično niski i neće ometati vašu vožnju niti vam smetati, čak ni onima s većim stopalima.

Zašto gumi tepih?

Gumi tepisi za auto su dodatak koji štiti dno automobila od prljavštine, ali i mrlja koje se ne mogu očistiti. Ovaj komad opreme se lako pere, ne upija mirise, može se mijenjati i povoljan je. Tekstilni tepisi nisu jednako praktični jer oni sve mrlje zadržavaju, mogu se i potrgati lakše, a da ne spominjemo kako mogu zaudarati!

Tipski gumeni tepisi Gledring | Withcar

Bitno je čuvati pod vašeg automobila zato što svaka šteta koja se desi, pogotovo na ovom dijelu koji je vidljiv svakome tko stoji pored auta ili ulazi u auto, smanjuje vrijednost automobila u najmu ili preprodaji. Zato biste trebali poduzeti sve mjere zaštite!

Online dodatci za auto

Za ovakvu se komponentu ne morate brinuti kad kupujete preko interneta. Samo trebate provjeriti dimenzije i osigurati se da kupujete iz trgovine koja dostavlja i koja je sigurna. Možete sortirati po cijeni, popularnosti, veličini, a ponekad čak i vrsti seta.

Web trgovina WithCar je najbolja za kupnju raznih dodataka za vašeg limenog ljubimca, od auto tepiha, sve do raznih dodataka za brigu oko automobila. Posjetite trgovinu i iz širokog asortimana proizvoda odaberite artikle koje želite naručiti. Nakon toga izvršite narudžbu i pričekajte da vam pošta dostavi paket s proizvodima.

Postovi iz iste kategorije:

Previous post E27 LED žarulje su vrlo učinkovite u domu
Next post Košnja trave je neophodna za lijep travnjak