Odlično rješenje za smještaj web stranica

Provodite li puno vremena pregledavajući internet, zasigurno ste primijetili jako puno raznovrsnih web stranica. Neke su poslovne i služe za lakše predstavljanje raznih tvrtki, obrta ili drugih oblika poslovanja. Druge su pak ležernije, predstavljaju nečije hobije, zanimacije i slično.

A međusobno se razlikuju po nazivu domene i po poslužitelju na kojem su smještene. Upravo ta usluga smještaja web stranica naziva se web hosting. Možete se odlučiti za hrvatski hosting ili za usluge neke inozemne tvrtke.

Jednostavno ugovaranje hrvatskog hostinga

Hrvatski hosting web stranica već je dugo vremena jedini izbor onih koji žele svoje web stranice postaviti na Internet. A koje su njegove prednosti? Ima ih više, ali izdvojit ćemo samo one najvažnije:

  • Odnos cijene i kvalitete je odličan 
  • Veliki izbor vrsta i paketa 
  • Hrvatski jezik 

Usporedite li cijene web hostinga putem inozemnih tvrtki i hrvatski hosting, može se vidjeti da je omjer cijene i kvalitete na vrlo visokoj razini. To znači da možete očekivati kvalitetnu uslugu po odličnoj cijeni. Također ćete moći odabrati sve najpopularnije oblike internetskog hostinga dostupnih unutar brojnih prilagođenih paketa. A povrh svega, sve ćete moći odraditi na hrvatskom jeziku, što će neki itekako cijeniti.

Postupak ugovaranja hrvatskog hostinga

Ugovaranje hrvatskog hostinga za web stranice je vrlo jednostavno. Morate se samo odlučiti za tvrtku putem koje ćete to napraviti. Prije nekoliko godina izbor je bio dosta mali, no danas više nije tako. Konkurencija je učinila svoje pa su i cijene niže nego prije.

Nakon što ste odabrali tvrtku, možete nastaviti s postupkom ugovaranja. Prvi korak je uglavnom odabir vrste hrvatskog web hostinga, a birati možete izmedu:

  • Dijeljenog
  • Reseller 
  • Vps hosting
  • Najma cijelog poslužitelja 

Nakon što ste odabrali odgovarajuću vrstu, imate mogućnost i odabira jednog od paketa s uključenim određenim uslugama. Ovisno o svemu što ste odabrali, ovisit će i krajnja cijena. Zato svakako dobro razmislite što vam je sve potrebno kako ne biste plaćali više za usluge koje uopće kasnije nećete koristiti.

Nakon što ste ugovorili uslugu hrvatskog hostinga web stranica, potrebno je još da registrirate domenu. Većina tvrtki vam nudi obje usluge pa sve to možete brzo obaviti na jednom mjestu, nerijetko i uz dodatni popust zbog ugovaranja više usluga.

Postovi iz iste kategorije:

Izrada web trgovina Previous post Izrada web trgovina je zahtjevna
Next post Poslovni darovi ne moraju biti dosadni