Poklon za promociju koji se ne zaboravlja

Najbolji poklon za promociju svakako je onaj koji je maštovit i inovativan

Pokloni za promociju odličan su način da promovirate svoju tvrtku ili pokažete zahvalnost svojim klijentima, kupcima i suradnicima. Ipak, kod odabira, važno je znati što odabrati i kakvi pokloni najviše vesele primatelje, a i kakvi su pokloni za promociju pak odavno izašli iz mode.

Zato dobro proučite što se sve može pronaći na tržištu, ali i razmislite o onima koje ćete darivati kako biste pronašli najbolje moguće rješnje.

Budite kreativni kada darujete

Najbolji poklon za promociju svakako je onaj koji je maštovit i inovativan, stoga posvetite vrijeme i pažnju dizajnu vaših poklona. Jedan od najboljih načina da to učinite jest da klasičnom poklonu za promociju date novo ruho, stoga uzmite klasičan kalendar, olovku ili kemijsku i učinite od njih nešto novo.

Kalendari zanimljivih tema ili pak drugačijeg oblika sigurno će obogatiti uređenje ureda vašeg poslovnog partnera. S druge strane, umjesto klasične kemijske olovke, radije se odlučite za onu koja u sebi ima punjenja različitih boja, ili pak osim kemijske skriva i dodatak poput:

  • lasera
  • USB sticka

Takvi pokloni za promociju zasigurno će zapeti za oko vašim primateljima.

Razmišljajte izvan kutije pri odabiru poklona

Ako pak ne tražite klasičan poklon za promociju, razmislite o nabavci onoga koji će vašim primateljima biti od koristi. Kišobrani, punjači za mobitel u obliku power banka i kabanice odlična su ideja te će sigurno dobro doći vašim suradnicima i partnerima. 

Odličan poklon za promociju može biti i power bank

Pokušajte poklon za promociju prilagoditi i vrsti posla kojim se bavite. Na primjer, bavite li se izgradnjom ili namještajem, zanimljiv poklon je privjesak za ključeve koji u sebi skriva metar za mjerenje. Ako ste pak u poslovnom svijetu, vašim kolegama koji često drže prezentacije svakako će dobro doći spoj lasera i daljinskog upravljača kojim mogu upravljati prebacivanjem slajdova prezentacije.

Predstavite svoje okruženje u promotivnom poklonu

Promotivni pokloni najčešće se poklanjaju tijekom sezone darivanja, krajem godine. Tražite li poklon koji će uistinu izaći iz okvira uobičajenog, razmislite o tome da njime također i predstavite svoj kraj. 

Stupite u kontakt s proizvođačima iz vašeg kraja. Sve od lokalno proizvedenog meda, sira, vina, džema, krema, melema, orašastog voća, pa čak i čipke, kravata i marama, može biti odličan i veoma personaliziran poklon za promociju koji će zasigurno razveseliti se primatelje. Uz to, savršeno ćete predstaviti kraj iz kojeg dolazite, a i potaknuti lokalnu proizvodnju, na veselje vaše lokalne zajednice.

Postovi iz iste kategorije:

Previous post Ženske cipele za ljeto i zimu
Next post Chromecast media streamer za televizije