Krovni nosači za bezbrižno putovanje

Krovni nosači

Iako nam se katkada čini da je odabir destinacije za putovanje ili odmor težak odabir, pripreme za putovanje uvijek budu mnogo teže. Bez obzira koliko se pripremali i koliko veliko vozilo imali uvijek nedostaje mjesta za prtljagu. Ako niste ljubitelj prikolica za auto i sličnih rješenja, krovni nosači su ono što tražite. Oni su praktično rješenje za prijevoz tereta ili prtljage koji neće zauzeti unutarnji prostor automobila.

Krovni nosači

Nisu svi krovni nosači iste kvalitete

Kao i kod svega ostalog, postoji razlika u kvaliteti između krovnih nosača različitih proizvođača. Iako svatko ima svog favorita, neke su tvrtke uvijek u vrhu, a jedna od njih je Nordrive.
Kvalitetni krovni nosači su zapravo metalne konstrukcije koje će vam omogućiti prijevoz prtljage ili nečeg drugog tako da će biti potpuno zaštićeni i sigurni tijekom prijevoza. Jedna od najvažnijih stavki kod svakog krovnog nosača je materijal od kojeg je izrađen: najbolja solucija su aluminij i titan.

Krovni nosači

Legura od aluminija je jedan od najpopularnijih i najčešće biranih materijala za krovne nosače jer je aluminij lagan a izuzetno izdržljiv. Vrhunski kvalitetni nosači se odlično nose sa svim vremenskim (ne)prilikama kao što temperatura, padaline i tlak tijekom vožnje.

Za što se koriste krovni nosači?

Popularno krovni nosači služe za mnogobrojne stvari: neki na njima voze bicikl ili drugu sportsku opremu, neki nose vlastitu prtljagu, ali ponajviše se koriste za montažu kutije za prijenos tereta.

Uložite vremena i proučite koji će nosač biti najbolji za vas: po vrsti materijala i veličini koja će odgovarati vašem autu. Nosači slabije kvalitete možda jesu financijski isplativiji, ali tako možete ugroziti teret što se nikako ne smije dogoditi.

Kupnja krovnog nosača može biti vrlo jednostavna

Birajte krovne nosače i po nosivosti. Većina krovnih nosača ima 100 kg nosivosti, ali postoje i teretni krovni nosači namijenjeni težem teretu koji prelaze i taj iznos. Najjednostavnija kupovina nosača je po modelu auta jer će tako odlično pristajati vašem vozilu i jednostavno se montirati. Većina krovnih nosača jako se jednostavno montira na auto, a dio koji se pričvršćuje za auto ima gumenu zaštitu kako ne bi oštetio dio auta na koji se postavlja. Interesantno rješenje su i Nosači koji su gumirani i s gornje strane pa čvršće drže teret.

Trebaju vam novi brisači za automobil i ne znate koje izabrati? Sa klikom na link pročitajte članak sa naslovom “Brisači su neophodan automobilski dio“.

Kvalitetne auto gume za veću sigurnost u vožnji. Gume imaju ključnu ulogu na poziciju vašeg vozila na cesti . Čitajte više …

Nosači za skije pomažu vam da uživate u zimovanju. Nosač skija omogućuje jednostavan i siguran utovar i istovar skija kako biste bili spremni za padine. Čitajte više …

Najam autodoma za odlazak na putovanje. Putovanja kamperom zahtijevaju avanturistički duh i užitak u samostalnom organiziranju puta. Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije:

Indeks tjelesne mase Previous post Indeks tjelesne mase pomaže vam pronaći idealnu težinu
Zašto živjeti u Sloveniji Next post Jednostavan proces dobivanja PDV broja u Sloveniji