Upoznajte se s LS2 kacigama

LS2 nije razvikan brand motociklističke opreme, već se radi o mladom, ali prema podacima, najbrže rastućem brandu kaciga u svijetu. O njihovoj popularnosti govori i činjenica kako su u posljednjih nekoliko godina dospjeli na vrhove ljestvica najprodavanijih kaciga u zemljama Europske unije. 2013. godine bili su najprodavaniji brand kaciga u Hrvatskoj gdje imaju više od 16 000 kupaca. Razlozi njihove popularnosti su:

 • moderan dizajn
 • nove tehnologije
 • kvaliteta izrade
 • široka ponuda modela svih vrsta
 • vrlo povoljne cijene
LS2 kacige
LS2 kacige karakterizira moderan dizajn, sigurnost, kvaliteta materijala i završne obrade te povoljne cijene

Povijest LS2 kaciga

Povijest LS2 kaciga seže u 1990. godinu kada su posao pokrenula dva radnika u Kini. Ekspanzija ovog branda se dogodila 2007. godine kada je kineska tvrtka MHR Helmet Co. Ltd osnovala svoju tvrtku u Španjolskoj. Tada je tvrtka angažirala vrhunske europske i američke dizajnere, tehnološke i marketinške stručnjake kako bi unaprijedila svoje proizvode, ali i njihovu prodaju. 

Rezultati su pokazali kako je tvrtka u samo 5 godina uspjela stvoriti svjetski poznat brand. LS2 i dalje ulaže velike napore u unaprjeđenje svojih kaciga. Okosnica poslovanje brenda LS2 je sigurnost motociklista koji nose njihove kacige. 

Važnost motociklističkih kaciga

S obzirom da je glava najosjetljiviji dio te ukoliko dođe do pada, može doći i do smrti motociklista, a  okosnica tvrtke je sigurnost korisnika, ne čudi činjenica kako su u fokusu njihove proizvodnje motociklističke kacige. LS2 kacige dolaze u različitim oblicima, prilagođene određenom stilu vožnje pa je važno pri kupnji posvetiti pažnju na vrstu vožnje i potrebe vozača pri odabiru i kupnji idealnog modela. 

S obzirom da LS2 kacige karakterizira moderan dizajn, sigurnost, kvaliteta materijala i završne obrade te povoljne cijene, nije se teško odlučiti baš za njih.

LS2 kacige u Hrvatskoj

LS2 kacige se u Hrvatskoj mogu kupiti kod ovlaštenog uvoznika i zastupnika, ili u brojnim specijaliziranim trgovinama s moto opremom koje imaju veliku ponudu:

 • zatvorenih kaciga
 • modularnih kaciga
 • cross kaciga
 • otvorenih kaciga
 • kaciga za djecu


Osim samih kaciga, u ponudi se nalaze i viziri, rezervni dijelovi te komunikacijski uređaji koji se ugrađuju na kacige. Ukoliko proučavate LS2 asortiman, sigurno ćete pronaći nešto za sebe, bez obzira vozite li skuter ili motor te provodite li cijele dane na njemu ili vam tek ponekad posluži za prijevoz. LS2 kacige pružaju vrhunsku zaštitu i udobnost te su pravi izbor za sve motocikliste jer je sigurnost uvijek na prvom mjestu.

Postovi iz iste kategorije:

  Nije pronađen nijedan
Previous post Povijest i razvoj kratkih majica
Next post Zaštita motora vašeg automobila