Hladno prešana hrana za pse je siguran izbor

Hladno prešana hrana za pse je siguran izbor

Svi znamo da su psi čovjekovi najbolji prijatelji i da kao takvi zaslužuju najbolje. Dresiramo ih, vodimo u šetnje, mazimo, pazimo i hranimo. Imati psa nije toliko jednostavno kao što se čini, već iziskuje puno vremena i truda. 

Psi zahtijevaju posebnu njegu, a i posebnu prehranu. Ipak, malo tko ima vremena i volje pripremati zasebne obroke samo za svog psa. Na sreću, to nije ni potrebno, s obzirom na to da postoji hladno prešana hrana za pse. 

Što je hladno prešana hrana za pse

Hladno prešana hrana za pse lako je probavljiva hrana s očuvanim hranjivim sastojcima, koja ne izaziva nadimanje ni probavne smetnje. Pripremljena je postupkom prešanja na niskim temperaturama kako bi se očuvao okus i nutritivna vrijednost. 

Hladno prešana hrana za pse lako je probavljiva hrana
Kod hladno prešane hrane za pse, treba voditi računa o preferencijama svog psa. Ona može sadržavati jednu ili više vrsta mesa.

Ona je izvrstan izbor za pse jer čini potpuni obrok prilagođen za sve veličine, vrste i dobne skupine pasa. 

Prednosti ove vrste hrane za pse 

Osim uštede vremena za vlasnika, što je očita prednost, hladno prešana hrana za pse ima mnogo prednosti za same pse:

  • Odličnu nutritivnu vrijednost
  • Odličan okus 
  • Lako je probavljiva 
  • Najbolja je zamjena za sirovu prehranu 
  • Idealna je za pse s osjetljivim želudcem 
  • Može se kombinirati sa sirovom prehranom
Vrhunski vodič za hladno prešanu hranu za pse

Uz sve te prednosti, kako za vlasnika tako i za psa, hladno prešana hrana za pse ima i globalnu prednost, a to je da je odlična za okoliš i pomaže njegovom očuvanju. Sve te činjenice dovele su do toga da danas sve više vlasnika pasa redovito kupuje i ovu vrstu pseće hrane, uz onu uobičajenu kako bi svom psu omogućio najbolji oblik prehrane.

Različite vrste u trgovinama za pse

Prilikom kupnje hladno prešane hrane za pse, treba voditi računa o preferencijama svog psa. Ona može sadržavati jednu ili više vrsta mesa te može biti posebno namijenjena psima s alergijama. Neke od najpoznatijih marki ove vrste pseće hrane su:

  • Wolfpack
  • Rasco
  • Canagana 
  • Marp

Svaki vlasnik procjenjuje željeni odnos cijene i kvalitete, a cijena jedne vreće hladno prešane hrane za pse od 12 kg kreće se između 200 i 500 kn, ovisno o vrsti mesa koju sadrži te o proizvođaču. Ona se može kupiti u svim trgovinama koje prodaju hranu za životinje, kao i online. Ako je kupujete u trgovini, preporučljivo je konzultirati se s trgovcem, a prilikom online kupnje pročitati specifikacije.

Postovi iz iste kategorije:

univerzalni krovni nosači za auto Previous post Spas za prijevoz stvari automobilom
popularnosti ženskih majica s printom Next post Ženske majice s printom su apsolutni modni trend