Print na majice odlična je ideja za poklon

Majice s printom odavno su iz iznimke prešle u pravilo – do razine da je danas ponekad teško naći jednobojnu majicu bez ikakva printa. Osim što se majice kratki rukav s već postojećim printom lako mogu pronaći u trgovinama, sve je popularnije usluga koja podrazumijeva print na majice. Pomoće nje u potpunosti prema svojim željama možete ukrasiti majicu kakvim natpisom, grafikom ili pak logom iz svog najdražeg filma, pjesme, knjige, sportskog kluba ili slično.

To je i odlična ideja kada razmišljate o kakvom zanimljivom, veselom i veoma personaliziranom poklonu, bilo da se radi o rođendanu, djevojačkoj ili momačkoj večeri ili pak poklonu za promociju kojim želite iznenaditi vjerne klijente i poslovne partnere!

Kvaliteta printa na majici

Print na majice odličan je način da ukrasite majicu za sebe ili pak stvorite odličan personalizirani poklon za drage ljude u životu ili čak kao poklon za promociju. Ipak, želite li pokloniti model koji će preživjeti pranja, glačanja i nošenje u raznim uvjetima, važno je da obratite pozornost na kvalitetu printa na majici. 

Prije svega, potrebno je izbjegavati plastične ili gumene naljepnice koje se za tkaninu vežu toplinom, s obzirom da takva vrsta tiska na tkaninu nije ugodna za nošenje, ne dopušta tkanini prirodno kretanje i često izgleda veoma čudno na većoj površini. Zbog toga, bolje se odlučiti za klasični print na majice, u kojemu se tinta upija u niti tanine. Takvu vrstu nije potrebno posebno čuvati, jer je otporna na visoke temperature kod glačanja i pranja. A i ujedno će puno duže trajati, što je upravo ono što mnogi žele postići korištenjem takve usluge.

Ispunite sve želje pri dizajnu majice

Tražite li zanimljiv poklon za rođendadn, print na majice je odlična. Osim što su odlične za darivanje, majice s printom također su odličan način da obilježite i važne trenutke u životu s personaliziranim natpisima ili slikama po želji. 

Mnoge stranice na internetu nude mogućnost da sami odaberete sliku ili napišete tekst kojeg želite imati na majici te sami odredite gdje će on biti pozicioniran i kako. Ovaj kreativan pristup omogućuje vam potpunu slobodu u dizajnu, koji će zasigurno oduševiti sve oko vas i odlično prikazati vaše kreativne sposobnosti. 

Pregače se uglavnom koriste u kuhinji, ali su korisne i u drugim situacijama. Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije:

Previous post Folna kiselina kao bitan sastojak za zdravlje žene
Next post Darovi za žene s kojima ne možete pogriješiti