Nosači telefona za auto za lakšu i sigurniju vožnju

vrsta automobilskih nosača za telefon

Mobiteli su uređaji koji su postali nezamjenjivi dio svakodnevnog života. Oni su uz nas od kada se probudimo pa sve dok ne odemo na spavanje. Naravno, s nama su i tijekom vožnje. Korištenje mobitela tijekom vožnje definitivno se ne preporučuje, čak je i kažnjivo, ali nekada je neophodno.

Upravo zbog toga, tu su nosači telefona za auto, čiji je zadatak učiniti vožnju lakšom i sigurnijom. Na njih možete postaviti mobitel kako ga tijekom vožnje ni u jednom trenutku ne biste trebali držati u ruci. 

Univerzalni nosači telefona za auto 

Ukoliko razmišljate o kupnji ovakvih mobilnih dodataka, univerzalni nosači telefona za auto mnogima su se pokazali kao opcija. Na njih se mogu postaviti sve vrste mobitela te se oni jednostavno stišće i formira prema obliku mobitela. 

5 nosača telefona za auto u poređenju!

Zbog toga se ne trebate brinuti o tome hoće li vam mobitel ispasti tijekom vožnje, niti o tome hoćete li u vaš nosač moći postaviti neki drugi mobitel. Također, većina univerzalnih modela omogućuje jednostavno okretanje mobitela te prilagođavanje gledanju sadržaja.

Modeli koji se postavljaju na staklo auta

Postoji vrsta automobilskih nosača za telefon koji se jednostavno mogu postaviti na vjetrobransko ili na bočno staklo u automobilu. Ovaj nosač radi na principu vakuuma te se može postaviti na mjesto koje najbolje odgovora vozaču koji onda mobitel može koristiti za razne stvari, npr. kako bi:

  • pratio upute GPS navigacije
  • puštao pjesme na mobitelu
  • javio se na poziv

Ipak, nedostatak ove vrste držača je što može ostaviti tragove na staklu ukoliko se dugo koristi. Trag se može očistiti, ali preporuča se često skidanje i čišćenje mjesta gdje se nalazio nosač ili pak mijenjanje mjesta na kojem ćete ga zalijepiti. 

I otvor za ventilaciju auto može dobro poslužiti 

Možda najpopularnija vrsta nosača telefona za auto je onaj koji se postavlja na otvor za ventilaciju. To je možda i najbolje mjesto za gledanje u uređaj i upravljanje istim. Ovaj se model jednostavno postavlja na ventilaciju te je mobitel na praktičnom mjestu. 

vrsta nosača telefona za auto
Najbolje mjesto za gledanje u uređaj i upravljanje nam da vrsta nosača telefona za auto je onaj koji se postavlja na otvor za ventilaciju.

Ipak, ukoliko se često koristi ili pomiče, nosač može oštetiti plastiku od ventilacije. Također, ako je ventilacija uključena, nije preporučljivo držati mobitel u nosaču jer u tom slučaju zrak puše direktno na mobitel. Jedna od ovih opcija će vam sigurno biti prihvatljiva pa provjerite u trgovinama s mobilnim dodacima što vam najviše odgovara.

Postovi iz iste kategorije:

brave za auto Previous post Na vrijeme zamijenite bravu za auto
najbolja hrana za pse u Hrvatskoj Next post Pronađite najbolju hranu za pse u Hrvatskoj