Gumeni tepisi za auto kao jednostavni i efektni pomoćnici

Tipski auto gumeni tepisi

Ljudi sve više vremena provode u automobilima. Što više vremena provodimo u njima, to je veća vjerojatnost da će se automobil isprljati, da ćemo u njemu nešto proliti ili prosuti. Kako bismo zaštitili sjedala svog automobila, koristimo navlake za sjedala, a kako bismo zaštitili pod automobila, možemo staviti gumene tepihe za auto. 

Oni će nam pomoći održati automobil čistim i urednim, a prednost im je njihova niska cijena i jednostavno održavanje. 

Gumeni tepisi za auto potrebni su svakom autu

Gumeni tepisi za auto pomažu nam održati čistoću u automobilu, posebno zimi i tijekom jeseni kada su kiše i snijeg česta pojava. Nerijetko se dogodi da mi ili netko koga vozimo u automobil uđe u blatnjavim cipelama, a automobilski gumeni tepisi osigurat će nam da blato trajno ne onečisti podove. 

Tipski auto gumeni tepisi štite auto
Tipski auto gumeni tepisi imaju visoke rubove koji štite područja ispod tepiha od prljanja. Na njima se nalaze i čepovi za pričvršćivanje koji spriječavaju pomicanje ili njihovo zapinjanje za pedale.

Osim toga, oni mogu zaštititi automobil od manjih oštećenja. Još jedna prednost im je njihov niska cijena, premda pri kupnji treba voditi računa o tome da ne kupite najjeftinije modele izrađene od nekvalitetnog materijala koji će u automobilu ostavljati neugodni miris. 

Automobilski dodaci izrađeni po mjeri i po vašem ukusu

U svim dućanima specijaliziranim za prodaju autoopreme, ali i u većim supermarketima, možemo pronaći univerzalne gumene tepihe za automobil. Ipak, ukoliko želimo posebno ukrasiti unutrašnjost našeg vozila, možemo naručiti i posebno dizajnirane gumene tepihe po mjeri. 

Na nekim web stranicama možemo jednostavno odabrati marku, model i godište našeg automobila, a one će nam ponuditi po mjeri izrađene modele koji su opremljen originalnim čepovima za pričvršćivanje koji će spriječiti njihovo pomicanje. Osim toga, možete ih i dizajnirati po mjeri pa na njih možete dodati primjerice logo ili neki slogan. 

Tipski auto gumeni tepisi 

Tipski auto gumeni tepisi, za razliku od običnih, imaju visoke rubove koji štite područja ispod tepiha od prljanja. Također, na njima se nalaze čepovi za pričvršćivanje koji će spriječiti pomicanje ili njihovo zapinjanje za pedale. Kao i obični, i ova vrsta je jednostavna za održavanje te se mogu očistiti običnom vodom, krpom i sredstvom za čišćenje.

Tipski auto gumeni tepisi – auto tepisi po mjeri

Ipak, njih nećete naći na tako puno mjesta kao primjerice univerzalne, već ćete trebati potražiti neku specijaliziranu trgovinu s automobilskom opremom. Njihova cijena je nešto viša, no zbog svih prednosti koje vam pružaju, svakako se u njih isplati investirati i na taj način zaštititi svoje vozilo.

Postovi iz iste kategorije:

Najbolji gumeni tepisi za auto Previous post Čišći auto uz gumeni tepihe
Mramor Next post Mramor kao dio kristalnih stijena