Punite mobitel bilo gdje uz power bank

Danas bez mobitela ne možemo zamisliti dan, jer preko njega možemo odraditi razne poslove, kontaktirati prijatelje i obitelj ili se pak zabavljati igricama, glazbom ili videozapisima. Ipak, ponekad čak i uz najbolju volju ne možemo spriječiti naš mobitel da se vremenom ne isprazni i ugasi, pa ga više ne možemo koristiti. 

Ako niste u blizini utičnice, power bank, odnosno prijenosno baterija, odličan je dodatak za bezbrižno korištenje mobitela.

Punjenje mobitela u pokretu 

Tražite li način da mobitel napunite dok ste u pokretu, power bank za mobitel je dodatak koji trebate. Radi se zapravo o prijenosnoj bateriji koja omogućuje da svoj mobitel (ali i neke druge uređaje) punite i kada niste blizu utičnici ili nekom drugom izvoru struje. To znači da više ne morate brinuti oko toga na koliko je posto napunjenosti vaša baterija, bez obzira nalazite li se u vlaku, automobilu ili ste pak u prirodi, na primjer, na kampiranju ili planinarskom izletu. Prijenosna baterija za mobitel će vam omogućiti da ga napunite bilo gdje.

Birajte pametno dodatke za mobilne telefone

Danas se na tržištu nude mnoge različite vrste prijenosnih baterija za mobilne telefone, pa je nekad teško znati kako odabrati kvalitetan uređaj. Postoji nekoliko stvari na koje biste trebali obratiti pozornost. Prije svega, tu je kapacitet power banka. Što je veći kapacitet, to bolje jer će se manje trebati puniti, odnosno više će puta moći napuniti vaš uređaj do kraja bez da se isprazni. 

Ako pak niste sigurni odakle početi, provjerite kapacitet uređaja koji planirate puniti te to koristite kao orijentir. Pripazite na to da odabrani uređaj možete barem jednom napuniti od 0% do 100% uz korištenje power banka.

Dodatne pogodnosti prijenosnih baterija

Osim kapaciteta, važno je provjeriti i još neke pogodnosti powerbanka za mobilni telefon. Imate li model koji ima preko 10 000 mAh, dobro je provjeriti ima li mogućnost brzog punjenja te je li za to potreban poseban punjač za powerbank. S obzirom da je kapacitet baterije velik, brzo punjenje mogo bi višestruko skratiti vrijeme punjenja. 

Uz to, provjerite i koliko utora powerbank sadrži jer nekad je zgodno da istovremeno putem njega možete puniti više uređaja, poput mobitela, tableta ili čak i manjeg prijenosnog računala. Također, bilo bi dobro da on može brzo puniti i druge uređaje, čime se skraćuje vrijeme njegovog korištenja, što je uvijek poželjno. 

Koji Huawei servis telefona preporučuju u Sloveniji? Mnogi rade od kuće, djeca školsku nastavu prate preko mobitela i tableta. Što ako vam se uređaj pokvari? Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije:

Previous post Psihoterapija će vam pomoći nositi se s problemima
Next post Online psihoterapija inovacija je u svijetu psihoterapije