Sigurni i kvalitetni Specialized bicikli

Sigurni i kvalitetni Specialized bicikli

Dolaskom lijepog i toplog vremena velik je broj onih koji se odlučuju na kupnju bicikla i bavljenje bicikliranjem kao korisnom tjelesnom aktivnošću. Ukoliko ste i vi u ovoj skupini, a niste sigurni koja marka bicikala je idealna za vas, tada preporuke svakako idu Specialized biciklima. 

Oni su svojim performansama pokazali sve kvalitete i u mnogome nadmašili konkurente u svojoj kategoriji. Bez obzira radi li se o gradskom ili brdskom biciklizmu, Specialized svoj bicikl za trku ima!

Niste sigurni koja marka bicikala je idealna za vas?

Bogat asortiman raznih vrsta bicikala

Kao što je ranije rečeno, tvrtka Specialized jedan je od vodećih proizvođača bicikala na tržištu, a u svom asortimanu nude:

  • Muške bicikle
  • Ženske bicikle
  • Dječje bicikle

Iako mnogi smatraju kako su Specizalized bicikli vrlo skupi, njihova kvaliteta govori za njih kao i zadovoljni korisnici koji ističu kako je ulaganje u njihov model odlično dugoročno ulaganje koje će se isplatiti. Zato dobro provjerite što se sve nudi u trgovinama koje prodaju samo njihove proizvode.

Specialized je odličan izbor za početnike

Kao jedan od najboljih modela Specialized bicikala za djecu koja tek uče kako voziti bicikl pokazao se Hotwalk model. Ovaj model je vrlo jednostavan bicikl uz pomoć kojeg djeca uče voziti bicikl, ima pomoćne kotače, a ujedno i jačaju svoju muskulaturu što im uvelike pomaže u kasnijoj samostalnoj vožnji nekog od bicikala iz Specialized asortimana. 

Tehničke specifikacije ovog modela kažu da je okvir napravljen  od aluminija zbog čega je bicikl vrlo lagan te ima Airless Rhythm Lite sportske gume koje odgovaraju i gradskim i brdskim terenima.

tvrtka bicikala Specialized
Jedan od najboljih modela Specialized bicikala za djecu.

Električni bicikli su sve popularniji

Osim klasičnih bicikala, Specizalized u svojoj ponudi nudi i više vrsta električnih bicikala vrlo atraktivnog izgleda i dizajna koji će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike. Specialized Energo model odličan je izbor za sve vozače koji voze po gradu. Njegove gume omogućuju stabilnost, a Li Polymer 317Wh baterija omogućava mu visoku izdržljivost. Prosječna izdržljivost baterije je oko 40 kilometara, a njezino punjenje traje 4 sata. Motor ima snagu 36 V i 250 W, a posjeduje i senzor za brzinu koja prosječno ide do 25 km/h. 

Osim što se pokreće uz pomoć baterije, Specialized Energo bicikl posjeduje i asistenciju za guranje ili hodanje od 6 km/h. Shimano Tourney mjenjač daje 6 brzina vožnje što korisniku omogućava raznovrsne načine i brzine vožnje po različitim vrstama cesta i puteva.

Postovi iz iste kategorije:

Previous post Papaline za pse kao odlična grickalica
Thermana Laško Next post Terme za djecu kao neuobičajen odmor