Čišći auto uz gumeni tepihe

Najbolji gumeni tepisi za auto

Ljudi sve više vremena provode u automobilima. U njima se vozimo do posla, putujemo s posla, vozimo djecu u školu, na treninge, kod prijatelja, idemo na putovanja… može se reći da automobil nekim ljudima postaje drugi dom. Upravo zbog toga, želimo ga održavati što je više moguće urednim i čistim. 

Naravno, to nije uvijek moguće, s obzirom na to da ne možemo znati kada će netko ući s blatnim čizmama ili pak proliti sok. Kako bismo osigurali da takve nezgode što manje unerede naš automobil, korisno je ispod nogu staviti gumene tepihe za auto.

Trebaju li svi vozači ovaj dodatak za auto

Gumeni tepisi za auto izrazito su jednostavan, ali i efektan pomoćnik uz pomoć koje možemo duže održati čistoću u automobilu. Ovo posebno vrijedi za periode godine u kojima su najčešće vremenske prognoze kiša ili snijeg, odnosno za jesen i zimu. Oni štite automobil od svakodnevne prljavštine, ali i od tvrdokornih mrlja koje se teško peru, primjerice mrlje od ulja. 

Gumeni tepisi za auto štite automobil
Gumeni tepisi za auto štite automobil od svakodnevne prljavštine, ali i od tvrdokornih mrlja koje se teško peru, primjerice mrlje od ulja. 

Također, automobilski gumeni tepisi mogu zaštiti vaše vozilo od manjih oštećenja koje može prouzrokovati zaboravljeni opušak cigarete koji slučajno padne na dno automobila. Uz to, jako su povoljni, a i jednostavni za održavanje i čišćenje. 

Odaberite najbolje gumene tepihe za auto 

Najbolji gumeni tepisi za auto moraju biti dizajnirani na poseban način, kako vas njihovo postojanje ne bi ometalo u vožnji. Donji dio napravljen je od sloja koji sprječava klizanje, a gornji je sloj premazan zaštitom protiv trganja. Prilikom kupnje posebno je važno voditi računa o kvaliteti tepiha te o njihovoj veličini. 

Jeftini gumeni tepisi za auto vrlo brzo mogu početi ispuštati jak miris kojeg se kasnije ne možete riješiti, a oni u neodgovarajućoj veličini mogu vas omesti tijekom vožnje. 

Tipska autooprema

Tipski gumeni tepisi za auto razlikuju se od običnih po tome što imaju visoke rubove koji štite područje ispod tepiha od prljanja, a na njihovom se dnu nalaze čepovi za pričvršćivanje koji fiksiraju tepih i sprječavaju njegovo pomicanje ili zapinjanje za pedale u automobilu. 

Očistite gumene tepise za auto JEDNIM proizvodom!

Kao i obični, tipski auto tepisi mogu se očistiti običnom krpom i sredstvom za čišćenje ili ih se može oprati pod mlazom vode u bilo kojoj samoposlužnoj autopraonici. Upravo zbog te jednostavnosti održavanja, sve se više vozača radije odlučuje za njih nego primjerice za tekstilne auto tepihe.

Postovi iz iste kategorije:

najbolja hrana za pse u Hrvatskoj Previous post Pronađite najbolju hranu za pse u Hrvatskoj
Tipski auto gumeni tepisi Next post Gumeni tepisi za auto kao jednostavni i efektni pomoćnici