Ženske majice su osnovni komad odjeće

Temelj svake ženske garderobe uz hlače čine i ženske majice. Naime, one su odjevni predmet koji pruža velike mogućnosti kombiniranja s drugim odjevnim predmetima pa ih tako najčešće kombiniramo uz sve vrste hlača, uz suknje, a ponekad čak i uz haljine. 

S obzirom na tu činjenicu, prilikom kupnje ženskih majica, dobro je razmisliti o njihovim različitim vrstama i namjenama te se odlučiti za kupnju nekoliko vrsta. Tako ćete ih moći kombinirati na što više načina i sa što više raznolikih ostalih odjevnih predmeta.

Klasična odjeća u ženskom ormaru

Jedna od klasičnijih vrsta su i polo ženske majice. Naime, one su vječni klasik koji u kombinaciji s trapericama ili kratkim hlačama vašem izgledu daju dozu elegancije i modnog promišljanja, a istovremeno ne izgledate kao da ste se pretjerano potrudili oko kombiniranja. 

One su u tom smislu odličan odabir za sve one koje njeguju sportsku eleganciju te je posjedovanje ovakvog komada odjeće odlično ulaganje.

Temelj svake ženske garderobe uz hlače čine i ženske majice. Naime, one su odjevni predmet koji pruža velike mogućnosti kombiniranja s drugim odjevnim predmetima.

Bijele ženske majice

Druga vrsta koja nikada neće izaći iz mode, a koja je u posljednjih nekoliko godina doživjela potpunu ekspanziju su svakako bijele ženske majice. One su najjednostavniji ženski odjevni premet jer ih je vrlo lako kombinirati s ostalim odjevnim premetima, bez obzira koje boje oni bili te koji uzorak imaju na sebi. Neke od najučestalijih kombinacija su njihovo kombiniranje s:

  • trapericama svih krojeva
  • suknjama
  • svim vrstama kratkih hlača
  • haljinama

Bilo da se radi o bijeloj ženskoj majici sa ili bez printa, sa slikom ili bez nje, ulaganje u ovu vrstu odjeće uvijek je dobro ulaganje koje će se višestruko isplatiti svima jer je broj kombinacija ogroman. Osim toga, one su u većini slučajeva izrađene od pamuka pa pružaju i prozračnost i udobnost tijekom nošenja.

Kombinacije s haljinama

Kada je riječ ženskim majicama, mislili smo da smo sve vidjeli, odnosno da su hlače, traperice i suknje njihov maksimalan doseg kada je riječ o kombiniranju s drugim odjevnim premetima. Međutim, tome nije tako te su brojne modne ikone i modne influenserice doskočile tome kombinirajući ih s haljinama. 

Haljine s kojima se kombiniraju su najčešće tzv. slip haljine s tankim naramenicama uz koje ženske majice dugih, ali većinom kratkih rukava idu odlično. To je posebno dobra kombinacija u prijelaznim periodima godine kada je hladno za samostalno nošenje slip i drugih vrsta haljina.

Postovi iz iste kategorije:

Previous post Besplatne i naplatne Carnet domene
Usne sa sjajnim ružem Next post Ruževi za usne su jedan od najpopularnijih make up proizvoda