Olakšavanje posla s perilicama za suđe u ugostiteljstvu

S obzirom na to da je posao u ugostiteljstvu vrlo dinamičan i brz, zaposlenicima treba biti omogućeno da u što bržem vremenu obave što više posla, posebno kada je riječ o održavanju posuđa čistim i dostupnim za rad. U tom smislu veliku podršku i veliko olakšanje pruža perilica za suđe za ugostiteljstvo. Ona u vrlo kratkom vremenu može oprati veliku količinu suđa koja onda može odmah biti dostupna za iduće korištenje. 

Za razliku od modela koji se koriste u kućanstvu, ovi modeli su jače snage zbog čega imaju i veću zapreminu, ali i veću cijenu.

Naime, modeli za ugostiteljstvo su značajno veći i učinkovitiji te kao takvi ubrzavaju rad i uvelike ga olakšavaju.

Parametri za kupnju perilice suđa za ugostiteljstvo

S obzirom na činjenicu da je ugostiteljstvo vrlo brz i dinamičan posao za koji je perilica za suđe za ugostiteljstvo vrlo važan dio opreme, njezinom odabiru treba posvetiti pozornost kako biste odabrali idealan model za sebe. Parametri koje bi obavezno trebalo pratiti su:

  • Dimenzije 
  • Vremensko trajanje jednog ciklusa pranja (usporedite ga sa svojim potrebama pranja)
  • Količina opranih predmeta u jedinici vremena

Dimenzije se svakako odnose prvenstveno na odnos dimenzija i zapremine perilice suđa za ugostiteljstvo, a potom i na dimenzije i dostupan prostor kuhinje ili šanka.

Kvalitetno oprano suđe

Kao što je na početku napomenuto, ugositeljske perilice suđa koštaju značajno više od klasičnih modela koji se koriste u domaćinstvu. Ipak, iako mnogi takve cijene smatraju neopravdanima, tome nije tako. 

Naime, modeli za ugostiteljstvo su značajno veći i učinkovitiji te kao takvi ubrzavaju rad i uvelike ga olakšavaju. Osim toga, kvaliteta unutarnjih dijelova je uvelike bolja jer se koriste trajniji i kvalitetniji dijelovi, a kod ovih vrsta postoje i različiti ulazi i izlazi za vodu i struju što također povećava njihovu cijenu.

Konkretni primjeri učinkovitosti pri pranju suđa

Osim kvalitete opranog suđa, perilice suđa za ugostiteljstvo imaju i druge prednosti kao što su ušteda ručnog rada, smanjenje troškova za kupnju deterdženta za pranje posuđa te smanjenje troškova potrošnje vode. Na temelju navedenog možemo zaključiti kako je kupnja tavkih modela višestruko isplativo ulaganje kako u smislu brzine, kvalitete tako i u smislu uštede materijalnih sredstva poput deterdženta za suđe te vode. 

Kada je riječ o ulaganjima, ne smijemo zaboraviti ulaganje u servisiranje ovakvih modela koje bi trebalo prepustiti stručnjacima. Sve u svemu, imate li ugostiteljski objekt, ovo je jedan od onih uređaja koje svakako morate imati.

Postovi iz iste kategorije:

karpalni kanal Previous post Trnci kao glavni simptom sindroma karpalnog kanala
tonerji samsung Next post Samsung toner je mnogima najbolji izbor